Hurtig levering 1-3 hverdage – Fri fragt over 499,-

Om os

bahez

Velkommen til!  Jeg hedder Bahez, og er direktør for virksomheden med samme navn, nemlig Bahez – For Gentlemen. Jeg har mange års erfaring som herrefrisør, og kender til alle de bedste skæg- og hårprodukter på markedet. Alligevel har jeg haft svært ved at finde det helt rigtige brand, der har en kvalitet, jeg med god samvittighed kan tilbyde mine loyale kunder. Derfor drømte jeg om at udvikle et række skægprodukter, jeg selv kunne stå inde for – og denne drøm er snart virkelighed. Planen er først at lancere en række eksklusive skægprodukter, hvorefter jeg vil udvikle et sortiment inden for hårprodukter.

Hvis du som mand har haft tidligere problemer med mangelfulde skægprodukter, er jeg sikker på, mine produkter kan hjælpe dig! Jeg har været i dialog med en lang række forskellige forbrugere af skægprodukter, og deres frustrationer har affødt min inspiration til at udvikle denne produktlinje. Faktum er, at der bare ikke eksisterer eksklusive produkter af samme kaliber som Bahez – For Gentlemen.

Made by men, for men.

Ekslusiv skægbehandling

Indtil videre tilbyder jeg en skægolie, en skægshampoo, en beard balm (også kaldet skægbalsam), en skægkam i to versioner og en barberkniv. Skægolien, skægshampooen og skægbalsammen fås i tre forskellige versioner, der hver især er baseret på ekstrakter fra grøn te, bergamotappelsin og sandeltræ. Disse ekstrakter har hver især deres positive effekter, alt efter hvad ens behov er som forbruger. Skægkammen fås både i valnødde- og sandeltræ, og barberkniven fås i talitræ, som i øvrigt har et udskifteligt barberblad.

Fælles for min olie, shampoo og balsam er, at de er 98 % naturlige. Det er en ærlig sag, at 2 % af produktindholdet er parfume og konserveringsmiddel. Parfumen gør, at produktet har en behagelig duft, og konserveringsmidlet gør, at det kan holde længe. De forskellige, naturlige ekstrakter og æteriske olier er nøje udvalgt i forhold til deres effekt på huden og skægstrukturen. Det er dog ikke kun indholdet, der er eksklusivt og kvalitetspræget. Også selve designet af produktbeholderne emmer af elegance og maskulinitet, som blot er en forsmag på, hvad indholdet kan gøre ved ens skæg!

Filosofien bag mine produkter er simpel. Idéen bag konceptet udsprang fra et ønske om, at alle barbershops i Danmark skal kunne tilbyde creme de la creme inden for skægprodukter. Det er en branche i hurtig vækst, men der er reel mangel på eksklusive produkter i allerhøjeste kvalitet; en mangel, som mine produkter skal rette op på.

Målet er at produktet skal forhandles hos alle danske barbershops. Jeg er sikker på, at produkternes høje kvalitet vil blive anerkendt af fagfolk inden for branchen. Derfor planlægger jeg også at ekspandere til hele Europa, når mit brand er blevet ordentligt etableret på det danske marked. Efter brandet er etableret, er hensigten også at lancere mit næste sortiment inden for hårprodukter.